Kiadványaink

Adózási feladatgyűjtemény online példatár

A kiadvány tartalmazza a 2016. évi adóváltozásokat. A második, átdolgozott kiadású könyvekben jelöltük, hogy az online feladatgyűjteményben hol található a megoldás. Az online gyakorló feladatokat egyesével is meg lehet oldani, de magabiztosabb tudással akár feladatsorokat is lehet választani hogy a végén kapott pontszám visszaigazolja a tudást.
Feladatok és tesztek:
- a személyi jövedelemadó témaköréből
- az általános forgalmi adó témaköréből
- a társasági adó témaköréből
- a vállalkozók egyszerűsített adózásának témaköréből
- a helyi adó témaköréből
- az illeték témaköréből
- az adózás rendjéről szóló törvény témaköréből

MEGRENDELEM

Számvitel nem számvitel szakon - számvitel 2

A könyvben a gazdasági társaság alapításától kezdve, a leggyakrabban előforduló gazdasági események kerültek rendszerezésre, különös hangsúlyt helyezve a gazdasági események mérlegre és eredménykimutatásra gyakorolt hatására. A Számvitel nem számvitel szakon könyv második fele a beszámolóra koncentrál, a könyvviteli zárlat és a beszámoló összeállításának számviteli folyamatát, valamint a mérleg és az eredménykimutatás adatai alapján számolható leggyakoribb mutatószámokat mutatja be. A Számvitel nem számvitel szakon könyvhöz kapcsolódó online példatárban  gyakorló feladatok találhatók, megoldásokkal. Az online példatár alapvető segítséget nyújt a felkészüléshez, minden típusfeladat kellő mélységben gyakorolható.

MEGRENDELEM

Német gyakorlókönyv a szóbeli közép- és felsőfokú üzleti-pénzügyi nyelvvizsgára

A könyv a különböző feladattípusaival felöleli a szóbeli nyelvvizsgák szakmai szókincsét, ugyanakkor feltételezi azt is, hogy a vizsgára készülő tanulók a gazdasági tanulmányaik során anyanyelvükön és a tanult idegen nyelven is már megszerezték a szükséges szakmai ismereteket. A feladatok nehézsége a KER (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) B2-C1 szintjének felel meg, tehát a közép- és a felsőfokú szóbeli nyelvvizsgára is teljes mértékben biztosítja a felkészülést.
A könyv 20 közép- és 4 felsőfokú szóbeli feladatsort tartalmaz, amelyeket a feladatok megoldásánál felhasználható kifejezések vezetnek be.

MEGRENDELEM

Elektronikus-Vizsgatár a „Bevezetés a számvitelbe” és a „Számvitel 1” című tantárgyakhoz

Valószínűleg Ön már a „Bevezetés a számvitelbe”, illetve a „Számvitel 1” című tantárgyakhoz kapcsolódó írásbeli vizsgájára (zárthelyi dolgozatra, pótvizsgadolgozatra, utóvizsga dolgozatra, vizsgadolgozatra) való felkészülésének utolsó szakaszában jár, hiszen kiadványunk és a kapcsolódó elektronikus vizsgatár azzal a céllal készült, hogy a vizsgázó az eddig megszerzett számviteli ismereteit „vizsgaképesre élesítse”.
A kiadvány összesen három dolgozatot közöl: egy „első” zárthelyi dolgozatot, egy „második” zárthelyi dolgozatot és az egész féléves tananyag tudásanyagát felölelő vizsgadolgozatot (pótvizsgadolgozatot, utóvizsga dolgozatot, illetve a távoktatási és levelező tagozatosok esetében vizsgadolgozatot).
A kiadványban megtalálható dolgozatokat „mintakollekciónak” szántuk, tehát az érdemi segítséget a kapcsolódó elektronikus vizsgatár jelenti majd. Az elektronikus vizsgatár alapvető segítséget nyújt majd a felkészüléshez, mivel a különböző számonkérésekhez kapcsolódó minden típus feladat kellő mélységben gyakorolható, ráadásul a rendszer lehetőséget ad a hibátlan megoldás megtekintésére, valamint az adott dolgozatban elért eredmény kiértékelésére is.

MEGRENDELEM

Vállalkozások pénzügyi alapjai példatár on-line

Az oldalon belépés után közel 600 gyakorlati pénzügyi komplex feladatot és 400 tesztet talál. Az Illés Ivánné dr. által összeállított példatár mindenkinek ajánlható, aki akár a felsőoktatás, akár okj-s vagy egyéb szakképzés keretében, akár e-learning tananyagként tanulja a vállalati pénzügyeket. Az oldal tartalmához való hozzáféréshez előfizetés szükséges!

MEGTEKINTÉS

Feliratkozás hírlevelünkreHozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségemre a SALDO Zrt. a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos hírleveleket küldjön, illetve, hogy a fent megadott adataimat e célból kezelje. A jelen hozzájárulásom visszavonásával és a megadott adataim kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.