Üdv, az Online Példatárban!

Ön a Saldo Zrt. által fejlesztett elektronikus példatárat érte el. Az oldalon példákat, gyakorló feladatokat talál, melyek felsőoktatási intézményekben, szakképzőknél használt számviteli, pénzügyi, szaknyelvi tananyagokhoz kapcsolódnak. A példatár használatához a kiadványokban található kód szükséges. Az aktuálisan elérhető listát a felső menüben a Kiadványainkra kattintva érheti el. A kiadványokat a www.saldokiado.hu oldalon tudja megvásárolni.

Ha Ön már vásárolt kiadványt és rendelkezik az azonosító kóddal, akkor belépést megelőzően olvassa el az alábbi hasznos információkat!

Regisztrációt követően jelentkezzen be és írja be a kiadvány aktiválása ablakba az egyszer használható kódot. A kód az első aktiválástól számított meghatározott ideig érvényes, az érvényességről a papíralapú kiadványban tájékozódhat.
Ha új kiadványt akar hozzáadni a hozzáféréséhez, nem kell újra regisztrálnia, bejelentkezés után adja meg az új kódját és egyszerre fogja látni az kiadványait.
Egy kiadvány megvásárlása egy felhasználót jogosít fel az érvényességi időn belül a használatra. Saját érdekében ne adja tovább a felhasználói azonosítókat, mert illetéktelen használat esetén Ön nem tudja elérni a rendszert.

SEGÍTSÉG A HASZNÁLATHOZ

Sikeres felkészülést kívánunk!
Saldo Zrt.

Feliratkozás hírlevelünkreHozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségemre a SALDO Zrt. a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos hírleveleket küldjön, illetve, hogy a fent megadott adataimat e célból kezelje. A jelen hozzájárulásom visszavonásával és a megadott adataim kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastam és tudomásul vettem.